Planning Sucess: Wigmore Lodge

We've secured another planning approval for our lovely clients at Wigmore Lodge, Beare Green in Mole Valley. Our scheme involves a dual set of gable ends with a fully glazed frontage and balcony space. Internally the new scheme will give the house two further bedrooms with a double height entertainment space.

The project is based in another sensitive site based in the greenbelt area and area of outstanding natural beauty. The considered design approach of using conservative flank walls to the public facing facades allowed us to conceal the modern identity of the rear facade which floods the new living spaces with natural daylight and gives our clients an integrated balcony space to enjoy their garden from.

As part of our service, we have again held close discussions with Mole Valley Planning department to ensure our application received maximum opportunity for approval.

Look forward to starting on site soon!